dijous, 17 de febrer del 2011

Senyalització correcta

La finalització de les noves rotondes de la C-37 ha generat un nou problema: enlloc s'indica la direcció correcta per accedir al nucli antic de Montbui (o millor dit, el nucli de Santa Margarida). Per als que coneixem el camí perquè cada dia el fem diverses vegades no és un gran problema però per a aquelles persones o serveis que el desconeguin Montbui acaba a la bassa de l'Artés (cosa que sembla que coincideix amb el pensament d'algunes administracions). 
Però hi ha una possibilitat, només accedint a la següent adreça http://www.racc.es/externos/gencat/ i omplint el qüestionari i realitzant una certa pressió aconseguirem "sortir al mapa". 
Entre tots ho aconseguirem!

2 comentaris:

  1. Hola Dani,
    Des de l'ajuntament creiem que, tot i que si està senyalitzat el nucli urbà i el nucli antic, es podria millorar aquesta senyalització i ampliar-la amb la Tossa i l'A-2. Hem parlat amb carreteres i ens diuen que ells apliquen un Pla director que tenen per senyalitzar. De totes formes, els hi hem demanat que a la rotonda gran surti senyalitzat el nucli antic i la Tossa, així com la connexió amb l'A-2. En aquest moments estan estudiant la possibilitat de posar aquesta senyal des del Departament de turisme amb un grafisme diferent.
    Tot això ho hem demanat formalment a la direcció General de Carreteres i en breu tindrem resposta per escrit de la possible solució.
    L'AVV està al corrent d'aquestes gestions.
    Per qualsevol dubte, no ducteu en trucar-me.

    Sebastià Leno

    ResponElimina
  2. És tranquilitzador saber que tant l'Ajuntament com l'AAVV hi estan a sobre. Això però no treu que els veïns (i tothom que consideri que sigui necessari) actui de forma autònoma reclamant una millora.

    Una altra qüestió és com arriba la informació d'aquestes gestions als usuaris, un problema que, malauradament no s'ha solucionat del tot ja que ni l'Ajuntament ni l'AAVV han explicat res (via web, carta, etc.)

    És sovint aquesta falta d'informació el que genera "desencisos".

    ResponElimina