dimecres, 10 d’agost del 2011

Canvi de cromos a la Diputació. Pagant tú, pagant jo...


Dilluns apareixia als diaris (extret del BOPB) el nomenament d’un conegut polític de la nostra comarca com a assessor de la Diputació de Barcelona. Fins aquí, tot normal. Desgraciadament normal. No criticarem la jugada d’aquest cas només —tot i que encara és més greu que en d’altres casos, pel fet que no és un càrrec electe de la Diputació, tot i la seva provada experiència—, és un error del sistema permetre que les mateixes persones ocupin diversos càrrecs públics, i dissortadament en tenim exemples a totes les formacions polítiques i a tot arreu.
He llegit crítiques contra aquest personatge públic que es poden extrapolar a d’altres que no hi apareixen i que ningú recorda, però són tant culpables (si és que es pot fer servir aquesta paraula) els uns com els altres. O no? El sistema ho permet, el culpable és el sistema? Ho som nosaltres?
Preguntes per a la reflexió. Ara, si em permeteu, un consell de cara a la galeria, senyors polítics amb diversos càrrecs, renuncieu a un sou, el més gran, seria un gest bonic de cara als que estem patint una crisi que no hem provocat, gràcies. O millor, deixeu un càrrec i permeteu que algú altre s’esborri de les llistes de l’atur.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada