dissabte, 26 de març del 2011

Ronda de circumvalació

Ahir divendres 25 d'abril, pels volts de les sis de la tarda. Casualment em trobaba al poble recuperant-me d'uns problemes estomacals que no vénen al cas però molt millor que dos dies abans així que vaig decidir que era un bon moment per prendre l'aire i deixar-se veure, ara que ha arribat la primavera. En arribar al carrer Anselm Clavé, també conegut com "la carretera" hem va sorprendre la munió de gent i, sobretot, de vehícles policials que es reunien en aquell punt habitualment tant poc frecuentat. La resposta al meu interrogant no es va fer esperar. Un camió-grua que transportava el que semblava ser un generador elèctric (d'aquells que es van posar de moda a Barcelona ara fa un parell d'estius...) i no havia recollit bé la grua es va enganxar en els cables elèctrics que travessen la carretera provocant un petit desastre. Sí, els va arribar a arrencar, cosa que va deixar durant una bona estona part del poble sense electricitat. 
Fins aquí l'anècdota.

Això em va fer recordar que hi ha projectada una ronda de circumvalació que ha de transcòrrer a l'est del nucli de Santa Margarida arrencant des de davant de les instal·lacions de Moix SL i sortint a una nova rotonda situada (en el futur) a l'alçada del pont del Sanahúja, cosa que permetria allargar el carrer Progrès i donar-li sortida. 
Així mateix, aquesta ronda permetrà, en el futur, alleugerir de circulació pesant el centre del nostre poble, tant castigat en els últims anys per la circulació indiscriminada d'aquest tipus de vehícles i que sovint ho fan de maneres poc segures. Ah! I segurament ens evitariem situacions com la que ha provocat aquesta entrada.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada