dimecres, 15 de juny de 2011

Així, no

Avui es debaten els pressupostos de Catalunya al Parlament. Aquests es caracteritzen per ser els pressupostos més austers de la història de la Generalitat post-franquista suposant una retallada del 10 % respecte a les despeses de fa només un any. Fins aquí podem discutir si aquesta retallada és justa, si s'ha fet on calia o no, si s'havia de fer, fins i tot.
El que no és pot permetre és que un grup de persones, autoanomenats "Indignats" i que reclamen una major democràcia, escudant-se en aquesta reclamació, per altra banda legítima, bloquegin el funcionament d'una institució democràtica com és el Parlament. I encara pitjor, el que no es pot permetre és que agredeixin, com han fet, els representants electes del poble de Catalunya. 
Els mitjans de comunicació han sigut molt crítics amb l'"Operació Neteja" del 27 de maig a plaça Catalunya, segurament el conseller Puig es va extralimitar en les seves funcions i va generar un problema on aquest no existia, però avui, ha quedat palés que potser, i només potser, hagués sigut necessària una actuació contundent de la policia de Catalunya. 
I si algú pren mal, mala sort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada