dimarts, 3 d’agost de 2010

Inaugurada la Ronda Sud

Bé, un troç ja que encara falta el tram de Montbui a Ses Oliveres. Aquesta és una autèntica fita, ja no ens caldrà passar pel centre d'Igualada (ni travessar el nucli de Sant Maure) per anar a Barcelona, Manresa o Vilafranca del Penedès (i tot allò que això suposa).
Així, a partir d'avui a les 18:00 (fa una horeta) ja podem fer us d'aquesta nova via inaugurada, ni més ni menys, que pel Molt Honorable President de la Generalitat, José Montilla. En poc més de cinc minuts podrem arribar a l'enllaç amb la C-15, l'A-2 o, seguir per la C-37 a l'alçada d'Òdena. No cal dir l'avantatge que això suposarà, no només per als habitants de Montbui que arribarem als nostres destins més ràpidament si no a nivell de desenvolupament econòmic, ja que el nostre municipi, per fi, estarà ben comunicat; cosa que permetrà, entre altres, el desenvolupament del polígon pla de la Tossa.

Fins aquí els aspectes possitius. Pel que fa al nucli de Santa Margarida, bé, ara resulta que som Santa Maria de Miralles, perfecte, tornem a tenir l'Ajuntament ja que som el nucli més poblat, a no? que això no és ben bé així? Ostres! Doncs algú s'ha descuidat de dir que hi som aquí! Si us plau, costa molt poc, de la mateixa manera que s'ha senyalitzat Igualada i el nucli de Sant Maure (Santa Margarida de M., no crec que sigui encertat...), afegir un altre cartell orientatiu que senyali al nucli de Santa Margarida (o Antic). Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada