dimecres, 28 de desembre de 2011

Embrutar el bosc

Durant la setmana passada vàrem rebre una carta, per altra banda molt educada, de part de l'Ajuntament i l'AAVV la Margarida que ens recordaba les normes bàsiques de civisme pel que fa a les deposicions dels nostres millors amics, aquells que en tenim. Tot correcte, però va ser sorprenent descobrir que també al bosc hem d'aplicar el mateix que a la vila, vaja, que ara resulta que els nostres gossos embruten el bosc.

Dos dies més tard vaig trobar, en un dels meus passejos diaris una imatge molt poc edificant, la que us deixo tot seguit. Com podeu comprovar aquesta brutícia no és responsabilitat de cap animal (bé, de fet, un de dues potes). 
I ara em pregunto. Com és possible que es criminalitzi els gossos i els seus propietaris per "embrutar" el bosc i no s'actuï de cap manera contra aquesta actitud molt més greu? 
És simplement una reflexió.
Per cert, podeu estar tranquils, la brossa ja va ser retirada, però no per la brigada.

1 comentari:

 1. Dani, d'acord en una cosa, tan incívic és no recollir les deposicions dels animals com llençar brutícia al bosc. Amb el que no estic d'acord amb tu és en les afirmacions que fas entre línies de que l'ajuntament no fa res per evitar-ho o que la brigada no ho va recollir.
  Et puc assegurar que hem detectat a molts incívics i els hi hem expedientat i que la brigada municipal i els Plans d'Ocupació que hem aconseguit, fan una gran tasca per mantenir net el nostre espai natural.
  Celebro la teva preocupació pel nostre entorn, cosa que compartim.
  Ja saps, sempre a la teva disposició.

  Sebastià Leno

  ResponElimina