divendres, 20 de juny del 2014

A fer turisme!!

Aquesta setmana tocava parlar de la monarquia, però carai! pensava fer-ho de la borbònica i no de la que tenim instal·lada a Montbui...
Resulta però, que el serial protagonitzat pel nostre alcalde ha tingut un nou capítol espectacular. Com publicava ahir el diari El País (del que, tot cal dir-ho, no sóc lector asidu) aquest cas que s'estava desenvolupant (ara ja sí en seu judicial) amb una certa sordina per part dels grans mitjans de comunicació, saltava a la opinió pública de l'Estat. 
Hem de respectar, sempre i en tot cas, la pressumpció d'innocència però, a la vista de tot el que està apareixent, ens costa cada cop més creure en les versions de l'alcalde, acusat de malversació de fons públics. Desgraciadament és un cas que ja no ens sorprèn i que se suma a altres casos tant o més greus (el grau cadascú el mesuri, jo crec que son tots igual de greus): Millet, Noos, Gürtel, Ausàs (recentment condemnat per contraban), etc.
S'imposa una autèntica regeneració política que podria començar per una dimissió, com a mínim del càrrec ocupat al FCCD.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada