dimecres, 9 de novembre de 2011

Eleccions espanyoles, què hi fem a Madrid?

Una vegada més arriba la contesa electoral. Aquesta vegada són eleccions a Corts espanyoles i s'ha de triar entre Rubalcaba o Rajoy. Tots dos, senyors amb barba i ex-ministres de l'Interior. Això és el que ens intenta vendre la massa mediàtica hispana, no hi ha més candidats que aquests i ¿on vas votant a IU?
També en aquests moments apareix una disjuntiva clàssica. Els independentistes hem de votar a les eleccions espanyoles? No haviem quedat que era "l'Estat veí"? I doncs? La resposta és que, de moment, sí, hi hem de participar. Però participar per construïr, no rebentar. Però construïr què? Ben senzill, construïr el consens per a que Espanya entengui d'una vegada que, tal i com l'ha pensada l'espanyolisme, no existeix, que el seu model social, cultural, polític i econòmic s'ha acabat per què mai va existir, un consens per fer entendre que ja sóm molts els que estem farts de ser espanyols per què ells ens ho diuen. En definitiva, un consens per, en poc temps, dir ADÉU ESPANYA!
I qui ens pot donar aquests consens, cadascú pensi el que vulgui però, ara mateix, l'única alternativa que hi veig és la coalició ERC-RCat-Catalunya Sí.

El 20 N, però, féu el que volgueu. Menys quedar-vos a casa.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada